No Image

M-Tip(22.) Tip Mareka Ružičku na víkend

29. March 2002 admin 0

Booooože, ale to neskutočne rýchlo letí, skoro ako voda v Dunaji pláva a remorkéry nám priplavuje, či potápa. Konečne som sa dnes dočkal, po čom mi telo dlho prahlo. Žiadnej rozkoše sa mi nedostalo, ale vychutna si zubatučké jarné slniečko na balkóne je celkom fajné.

No Image

Linx: Drumatique vs. Energy.ch

28. March 2002 admin 0

Iba včera bola oficiálne spustená web stránka slovenského dj bookingu s názvom Drumatique, ktorý združuje drum and bassových djov ako Gabanna, Galagha, Blupcat apod. Okrem profilov jednotlivých djov a celkom zaujímavej grafiky tu môžete nájs aj fotky, hitparády a novinky. Viac na www.drumatique.sk

Druhým naším dnešným tipom bude švajčiarska party s názvom Energy, ktorá sa každoročne koná hneĎ po skončení Streetparade v Zurichu. Niečo viac o nej sa dozviete na adrese www.energy.ch

Spomienka na Booomerang

27. March 2002 admin 0

Ako to vyzeralo na slovenskej scéne v marci 2002? Pozri si
fotoreportáže z akcie Booomerang od nášho PartyBoya

No Image

Vyhodnotenie súaže o CD Black Coffe.

27. March 2002 admin 0

Správna odpoveĎ znela : na akcii Frankfurt clubbing sa budú hra štýly techno a minimal. Víazom súaže sa stáva Michal Bednár. Výhercovi srdečne blahoželáme a prosíme ho, aby sa nám ohlásil kvôli prebratiu výhry na tel číslo : 0905/799966.

No Image

Total Science namixovali novú kompiláciu!

27. March 2002 admin 0

Junglový sublabel veľkého vydavateľstva REACT, ktorý nesie názov INDUSTRY, v týchto dňoch vydáva svoju prvú kompiláciu, ktorú namiešali TOTAL SCIENCE! Album sa volá INDUSTRIAL REVOLUTIONS a nájdete na ňom tracky, ktoré na INDUSTRY vyšli alebo vyjdú napríklad od Total Science, Accidental Heroes, Cause4Concern, Kemal+Rob Data, Decoder alebo Future Cut.(kg)

No Image

Frank Lorber – Rozhovor

27. March 2002 admin 0

Aktuálny rozhovor z headlinerom akcie Frankfurt Clubbing – Frankom Lorberom si môžete prečíta na podstránkach akcíí Clubbing Guide.

Vinyl Cafe – UW – Bratislava

27. March 2002 admin 0

Posledný piatokvý večer sa v kaviarni Uw predstavil nový objav s menom Dj Koza. Jeho kryštálový zvukl nám všetkým dostatočne ulahodil a vám prinášame aspoň nasledujúci fotoreportáž.

No Image

Miami Winter Music Conference!

27. March 2002 admin 0

V americkom Miami sa tak ako každý rok koná Ďalšie pokračovanie veľmi významného semináru o elektronickej hudbe s názvom Miami Winter Music Conference. Aj americký dj Vitamin D vystupujúci 15.3. v považskobystrickom klube Vrtuľa sa vybral od nás práve týmto smerom. KeĎže letenka do Miami je dos drahá určite poteší aspoň zopár fotiek z miesta akcie…
Nájdete na nich vystúpenia djov FatboySlima alebo Sashu. Viac na adrese:
http://www.bbc.co.uk/radio1/dance/miami2002_southernfried_gallery.shtml

No Image

Ill Mind – New Faces.

27. March 2002 admin 0

V rámci našej pravidelnej štvrtkovej rubriky si dnes predstavíme slovenský projekt s názvom
Ill Mind. Jeho track s názvom Calmness sa nám veľmi páčil a preto sme jeho autorovi položili zopár otázok a výsledný článok si môžete teraz prečíta.