Adama Ďurica, Peter Bič Project a BuranoWski – Veselo a spolu. Veľkolepé spojenie troch skvelých interpretov na spoločnom koncerte!

image003Úspešní hudobníci – trojnásobný víťaz OTO Adam Ďurica v kategórii najobľúbenejší spevák a populárna slovenská kapela Peter Bič Project, ktorí sa preslávili mnohými piesňami, spojili sily a pre svojich fanúšikov si pripravili celovečerný program. Koncertovať budú v Bratislave – 27.11. v Ateliéri Babylon a v metropole východu – Košiciach v Spoločenskom pavilóne 28.11. Na pomoc si pozvali nováčika na slovenskej hudobnej scéne BuranoWskeho, ktorý sa preslávil najmä piesňami Lúč a .com.

Na koncertoch Veselo a spolu vystúpia všetci interpreti osobitne so svojimi kapelami, ale tešiť sa môžete aj na ich spoločný program. Najväčšie hity spomínaných interpretov tak dostanú celkom novú podobu.

Adam Durica_Brano Simoncik_2_SmallerAdama Ďuricu bude na koncerte sprevádzať jeho kapela v zložení: Milan Medek (gitara), Michal Šimko (basgitara), Miro Hank (bicie), Martin Bukový (klávesy) a Marek Mečiar (klávesy). Netají sa tým, že je celé leto veľmi zaneprázdnený. Okrem toho, že vystupuje na rôznych festivaloch a mestských slávnostiach, pracuje na novom albume, ktorý by mal vyjsť už v októbri. Začiatkom septembra sa môžeme tešiť aj na jeho nový singel Holubička, ku ktorému v týchto dňoch nakrúca videoklip. K povinnostiam mu pribudnú aj spoločné skúšky na jesenné koncerty Veselo a spolu, no Adam sa už napriek tomu na spoluprácu veľmi teší: „Pre mňa sú koncerty Veselo a spolu jednou veľkou show, ktorá bude plná najväčších slovenských hitov za posledné roky. Na pódiu sa zíde skvelá partia hudobníkov a vznikne niečo úplne nové unikátne, čo sa už nikdy nezopakuje. Teším sa hlavne na tie spoločné časti koncertu, pretože všetci sa navzájom poznáme už dlhé roky a všetci milujeme hudbu! Preto aj vznikol tento koncert.“

PBP white roomSkupina Peter Bič Project sa zase na pódiu predstaví v zložení: líder a zakladateľ kapely Peťo Bič (gitara), Victoria (spev), Ivo Bič (spev a vokály), Jozef Zima (bicie), Zoli Tóth (klávesy) a Vlado Čekan (basgitara). Radosť zo spolupráce neskrýva ani Peter Bič: „Novembrových koncertov sa už nevieme dočkať! Z tejto spolupráce sa veľmi teším hlavne kvôli tomu, že tam spolu s nami bude Adam Ďurica a BuranoWski, s ktorými spolupracujeme už dlhé roky a vždy si spolu radi zahráme. Tieto koncerty budú hlavne o zábave, kamarátstve a som si istý, že to bude to veľká sranda! Sám som zvedavý, čo z toho vznikne.“

BuranoWski_by Lenka Imrichová_2BuranoWski, ktorý sa v poslednej dobe tiež veľmi aktívne venuje skladaniu piesní a písaniu nových textov, cíti veľkú zodpovednosť. Nie je sa čomu čudovať, keďže Adam Ďurica aj Peter Bič s kapelou sú už ostrieľaní hudobníci, ktorí si už na slovenskej hudobnej scéne vybudovali svoju pevnú pozíciu. Keďže nie len láska k hudbe, ale aj priateľstvo je to, čo ich spolu spája, Tomáš si je istý, že si spoločné koncerty poriadne užijú.

„Keď mi Peter Riava z Universal Music, ktorý je otcom tejto myšlienky, zavolal a oslovil ma, či chcem byť súčasťou projektu Veselo a spolu, veľmi som sa potešil. Veď vystúpiť na jednom pódiu s hudobníkmi ako Adam Ďurica či Peter Bič je obrovskou cťou a ešte väčším záväzkom. Preto už dnes pripravujeme repertoár mojich piesní tak, aby divákov zaujali a zabavili sa pri nich. Aj keď som služobne najmladší, chcem si svoje miesto na koncerte ale aj na slovenskej hudobnej scéne zastať a potvrdiť, že Lúč nebola náhoda,“ Vyjadril svoje nadšenie zo spolupráce BuranoWski, ktorý momentálne pripravuje vydanie svojho ďalšieho singla.

Na koncertoch Veselo a spolu si môžete vychutnať najväčšie hity všetkých spomínaných interpretov, ako ste ich ešte nepočuli. Príďte si užiť príjemný večer plný kvalitnej hudby a dobrej zábavy a prežite ho veselo a spolu s Adamom Ďuricom, kapelou Peter Bič Project a BuranoWskim!

Koncerty Veselo a spolu:

27.11.2018 – Bratislava, Ateliér Babylon – 19:00 KÚPIŤ VSTUPENKY

28.11.2018 – Košice, Spoločenský pavilón – 19:00 KÚPIŤ VSTUPENKY

Facebook Adam Ďurica: https://www.facebook.com/adam.durica.1/

Facebook Peter Bič Project: https://www.facebook.com/peterbicproject/

Facebook BuranoWski: https://www.facebook.com/buranowski/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*