Profil: Headshot [HardTribe/ H]

Headshot [HardTribe/ H]

Headshot sa narodil v roku 1983 v Budapešti. Už v trinástych rokoch sa stretáva s elektronickou hudbou, ktorá ho natoľko oslovila, že jej zostal verný až dodnes. Prakticky od začiatku aktívneho djingu sa venuje aj vlastnej produkcii. Štýl hudby, ktorú dnes prezentuje, sa rodil postupne. Začínal pri techne, ktoré poznáme z našej undergroundovej scény až sa dopracoval k hard technu, ktoré mu ponúka väčší priestor pre vlastnú kreativitu.

Zlom v jeho kariére nastal keĎ sa zoznámil s Djom Simonom, čoho výsledkom bolo založenie rezidentných akcií pod názvom Listen To The Techno v kolíske maĎarského undergroundu, v klube Kashmir Underground. Po úspechu ich hudby medzi ľuĎmi založil v už menovanom klube Kashmir Underground spolu s Hammondom daľšiu pravidelnú party, ktorá nesie názov HardTribe. V súčasnosti odidvaja páni pracujú na založení vlastného labelu a bookingu, ktorý bude nies rovnaký názov.

Jeho sety sú charakteristické energickými trackmi, ktoré mixuje rýchlo a precízne. Počas jeho djskej kariéry si zahral s viacerými zvučnými menami na svetovej techno scéne ako napr. Lars Klein, Surgeon, Felix Kroecher, O.B.I., Arkus P či s organizátorom megaparty Gazometer s B.D. Funkstarom…

Hammond [HardTribe/ Dirty Bass/ H]

Hammond sa narodil v roku 1982. Aktívne mixuje a organizuje parties už takmer 7 rokov a je jedna z ústredných postáv v maĎarskom undergrounde. Začiatky jeho kariéry sú spojené s organizáciou parties v uzavratej spoločnosti, ktoré sa konali pomerne často – raz až dvakrát mesačne. Tu získaval prvé kontakty z hudobnej brandže.

Postupne začal vystupova v kluboch po celom MaĎarsku ako napr. Decadance, Jailhouse, Hyperspace, Supersonic, Technikum, Recreation či Kashmir Underground.

V roku 2003 zorganizoval sériu parties po maĎarských kluboch s naŸvom Speed Times, ktorá zaznamenala veľký úspech. Po novom táto séria nesie názov Dirty Bass a usídlila sa v kultovom klube Kashmir Underground. Má za sebou aj niekoľko rádiových vystúpení ako napr. vystúpenie v celonárodnej relácii Mélység Titka (&quotTajomstvo håbky”) alebo vystúpenie v rádiu Pulzar FM. Momentálne pracuje s Headshotom na založení labelu a bookingu HardTribe.

Štýl jeho hudby bol vždy techno. V súčasnosti majú na neho najväčší vplyv jeho kamaráti ako Sven Wittekind, Dj Amok a Switchblade.

Sľubujú nám pekelný premiérovy set na Slovensku, na ktorý určite len tak nezabudneme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*