Macháč 2004 ako ho ešte nepoznáte!

Termín konání v pořadí pátého ročníku festivalu Mácháč se nezadržitelně blíží, dovolujeme si Vám tímto upřesnit některé další detaily z prúběhu příprav Mácháče 2004 .

Areál pláže Klúček bude návštěvníkúm zpřístupněn 27.8.2004 v 17.00 hodin a přesně v 18.00 hodin začne produkce Djú na jedinečném festivalu svého druhu přímo na písečné pláži Máchova jezera.

Doprava
Okolí příjezdových cest, zejména pak křižovatky budou výrazně označeny ukazateli s navigací k parkování. V areálu parkoviš bude k dispozici přijíždějícím pořadatelská služba s přesnou navigací parkování.

Line up a program festivalu
Hudební produkce začne na všech pódiích současně v 18.00 hodin. Každý hudební stage bude mít svúj přesný časový harmonogram (line up) který bude k dispozici na internetových stránkách festivalu (www.machac.info) i na jednotlivých pódiích. Celou produkci doplní bohatý světelný park, speciální dekorace vyrobené jen pro festival Mácháč 2004 a originální laserová show s využitím vodní tříště.

Ubytování
Je stále možné rezervovat téměř ve všech campech, hotelích a penzionech v okolí Máchova jezera, dobré tipy jsou pro návštěvníky Mácháče k dispozici na oficiálních webových stránkách festivalu Mácháč 2004 (www.machac.info).

Zázemí festivalu
Sound systém i light design bude i letos svěřeno do rukou profesionálních a osvědčených firem takže se návštěvníci mohou těšit na špičkový světelný park Clay Paky a výkonný zvuk od firmy JBL -TurboDrive. Na místě bude k dispozici dostatečný počet občerstvovacích míst, zóny pro odpočinek a dostatečné osvětlení celého areálu. K dispozici bude také dostatek toalet, lékařské a požární zázemí a profesionální ochranka. Jediná přístupová cesta bude vyznačena jak ve směru od vlakového či autobusového nádraží, tak především od hlavního parkoviště. Vzdálenost od areálu festivalu je cca 400 metrú.

Afterparty
Od 06:00 hod – v sobotu ; molo Valdštejnská ; hned vedle areálu festivalu
DJ´s : DJ1971 a DJ1986 – PROJECT DUAT (Máchúv kraj)
Hrát se bude pohodově z finalscratche deep, dub, minimal electronic music .
Vstupné je dobrovolné 

Vstupenky
Jsou k dispozici v předprodejních sítích (Ticketpro, Ticketstream) a na vybraných prodejních místech (viz www.machac.info) za 250.- (+ poplatek) do čtvrtka 26.8.2004 a v den akce za 350,- Kč pouze na místě festivalu.

Zajímavosti

Zahraniční hosté (technical rider)

členové obou projektú projevili zájem ještě před svou show poznat naše hlavní město, do české republiky přiletí již ve čtvrtek dopoledne.

SWAG (UK) – budou hrát ze tří gramofonú, použijí sampler, efekty, notebook, drummachine a další studiové komponenty a efekty …

JE M´APPELLE MADS (DK) – použijí cd přehrávač a jeden z tipú klasických analgových kláves … 2 mikrofony … efekty

Text: G productions

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*