DJ CAM / nie len tak hocijaký DJ

Suhaid a János Vázsonyi, hostitelia večera, už ôsmy rok udržiavajú v kondícii svaly a krky budapeštianskej noci s cvičeniami rôznych rytmov a žánrov. Z funku, dancefloor jazz, broken beat, z prikyvujúceho hip-hopu až po detroitské techno – prinášajú iba to najlepšie.
Ich prvým bratislavským hosom bude DJ Cam, ktorého meno môže pre viacerých znie povedome. Narodený ako Laurent Daumail, dnes patrí k legendám francúzskeho abstraktného hip-hopu. Už viac než 10 rokov produkuje svoje beaty najvyššej kvality, pričom si už zahral s každým špílerom svojej branže (DJ Krush, Kenny Dope, DJ Shadow, Gang Starr, Rakim, J Dilla, atĎ).
Na LP Soulshine a počas svojho turné sa ukázal s najväčšími bombami francúzskeho jazzového neba. Niekedy si odskočí aj do sveta house, napríklad na nahrávke s DJ Gregorym alebo na výberovom albume s DJ Kicks!om, pričom s ľahkosou riadi aj vlastné vydavateľstvo Inflamable. Tento rok prišiel na trh s inštrumentálnym hip-hopovým albumom Lost & Found, ale už je spä v štúdiu a pripravuje svoju novú platňu s mnohými hudobníkmi.

Predpredaj:

v sieti Ticketpro http://www.eticketpro.sk/sk/predajne-miesta
Bomb The Jazz vol.0

sobota 20.12.2008 21:00

DJ CAM (Inflamable Records, FR)

Suhaid (HU)

Kiégõ Izzók (HU)

Kinet (SK)

Subclub, Bratislava

http://www.subclub.sk/

http://www.myspace.com/djcamrecall

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*